Over MeetMijnTijd.nl

MeetMijnTijd ontwikkelt succesvolle websites en apps waarmee sporters hun prestaties op een eenvoudige en prettige manier kunnen bijhouden.

Sportcommunities

De bekendste site van MeetMijnTijd is Looptijden.nl. Vele tienduizenden hardlopers maken dagelijks met veel plezier gebruik van Looptijden.nl om hun prestaties bij te houden. Onder wielrenners en Mountainbikers Fietstijden.nl een populaire site om hun vorderingen terug te zien. Speciaal voor in de winter is er SchaatsApp.nl waarmee schaatsers niet alleen snel kunnen zien waar ze kunnen schaatsen maar ook hun schaatsroute kunnen opmeten.

Mobiele apps

Naast de ontwikkeling van websites heeft MeetMijnTijd ook succesvolle iPhone, Android en Windows Phone apps gemaakt. MeetMijnTijd heeft de eerste Nederlandstalige apps voor hardlopers gemaakt welke inmiddels in vele media enthousiast is onthaald. O.a. de Volkskrant, Runner's World Magazine, PCM en Start To Run schreven vol enthiousasme over deze apps.

Maatwerk en concultancy

MeetMijnTijd heeft al veel ervaring opgedaan met de ontwikkeling van eigen sportcommunities. Deze kennis kan goed van pas komen voor bedrijven die van plan zijn (of al begonnen) met de bouw van hun eigen sportcommunity.

Het is ook mogelijk op basis van de software van MeetMijnTijd - die zich reeds bewezen heeft - een nieuwe (sport)community te starten. Dit scheelt enorm in ontwikkelkosten en geeft vooraf al zekerheid over de kwaliteit van het eindproduct.

Neem vrijblijvend contact op »

Looptijden.nl

Dé site voor hardlopers om al hun prestaties bij te houden.

Looptijden.nl Ga naar Looptijden.nl »

Fietstijden.nl

De ideale site voor wielrenners en mountainbikers om al hun wieler prestaties op bij te houden.

Fietstijden.nl Ga naar Fietstijden.nl »

SchaatsApp.nl

De ideale site voor schaatsers om al hun natuurijsroutes op bij te houden.

SchaatsApp.nl Ga naar SchaatsApp.nl »