Algemene voorwaarden van MeetMijnTijd.nl

Laatst gewijzigd: 24 maart 2010

 1. Over MeetMijnTijd.nl

  1. Van alle ingevoerde looptijden wordt regelmatig (dagelijks en wekelijks) een back-up gemaakt. Desonsdanks is het gebruik op eigen risico en wordt aangeraden zelf ook regelmatig een export van de tijden op te slaan.
  2. MeetMijnTijd.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele geleden schade ontstaan door het gebruik van deze website.
  3. Er wordt geprobeerd om te zorgen dat MeetMijnTijd.nl altijd goed bereikbaar is. Mochten er desondanks toch bereikbaarheidsproblemen optreden, dan kan MeetMijnTijd.nl hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.
 2. Kosten

  1. Registratie en gebruik van MeetMijnTijd.nl is gratis.
  2. Het doel van MeetMijnTijd.nl is om een volledig gratis website aan te bieden. Het is echter mogelijk dat in de toekomst onderdelen van MeetMijnTijd.nl enkel tegen betaling beschikbaar gesteld worden.
 3. Opbrengsten

  1. Om de hosting en marketing van MeetMijnTijd.nl mogelijk te maken wordt er af en toe reclame getoond.
  2. Reclame inkomsten worden gebruikt voor het onderhouden van de website, marketing en promotie.
 4. Gegevens

  1. Gegevens welke je invoerd mogen door MeetMijnTijd.nl gebruikt worden voor o.a. het maken van analyses.
  2. Gegevens welke voor analyses gebruikt worden zullen altijd geanonimiseerd worden.
  3. Een groot deel van de gegevens op deze wedstrijd, waaronder o.a. de hardloopkalender, de wedstrijd informatie, de getoonde tijden en blogposts zijn afkomstig van gebruikersgegevens. MeetMijnTijd.nl publiceerd deze gegevens automatisch en heeft daardoor ook geen controle over de juistheid van deze gegevens.
 5. Privacy

  1. Gegevens welke op MeetMijnTijd.nl worden ingevoerd worden (deels) getoond op een publiekelijk beschikbare website. Deze kunnen dus door andere personen bekeken worden.
  2. Gebruikers van MeetMijnTijd.nl kunnen zelf aangeven of ingevoerde gegevens al dan niet zichtbaar zijn voor anderen. Standaard worden wedstrijdtijden wél, en trainingstijden niet voor anderen zichtbaar gemaakt.
  3. MeetMijnTijd.nl respecteert je privacy en zal je e-mail adres nooit aan derden verstrekken.
  4. Zie de privacy voorwaarden van MeetMijnTijd.nl voor meer informatie.